Mooi stevig robuust bed van steigerhout,slaap er heerlijk in
Ook de kleur whitewash is mooi geworden.
Ben zijn zeer blij en tevreden met de geleverde tuintafel. Inderdaad vakwerk en scherp geprijst. En hij kan het hele jaar buiten blijven, dus zonder heen en weer gesjouw.
DaRick is een aanrader!
Deze heren hebben een prachtig steigerhouten bed voor mij gemaakt. Splinter vrij en een prachtige kleur op het hout! Ik raad u dan ook zeker aan om bij deze heren te bestellen! Bedankt Mannen!
Daan en Rick hebben voor mij een tuintafel uit steigerhout gemaakt. Mijn complimenten voor de afwerking en service (gebracht aan huis)!
Ook voor mooie stijlvolle plantenzuilen en diverse accesoires van steigerhout ben je op het juiste adres bij darick-steigerhout ! Klasse jongens !
Een heel mooi bed, makkelijk in elkaar te zetten, heel erg blij mee!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere
Darick heeft voor ons een mooie steigerhouten tafel gemaakt. Staat geweldig in de wachtruimte en als "pauzemoment".
Sfeervol en strak afgewerkt.
Wij zijn erg tevreden.
DaRick heeft voor mijn zoon een erg mooi steigerhouten bed en twee kastjes gemaakt. Erg strakke afwerking! Super service. Erg tevreden. Goed werk jongens! Zal jullie zeker bij andere aanbevelen.
DaRick steigerhouten meubelen heeft op onze Camping in Mander (Camping Dal van de Mosbeek) diverse picknicktafels geleverd van verschillende afmetingen. Strakke afwerking en prima kwaliteit tafels. Tevens werden de tafels keurig geleverd op de datum die wij met hen hadden afgesproken. Aanrader wat betreft de meubelen die zij van steigerhout maken!
Welkom op onze website.
Deel jullie ervaring met DaRick, zodat we kunnen blijven groeien in ons bedrijf.

Veel plezier op www.darick.nl