Ik heb al jaren last van nek, rug en schouder en al veel verschillende soorten therapieën gehad, maar Marion is de beste die ik ben tegengekomen.
Vandaag onder handen genomen door Marion. Zoals altijd weet ze snel en vakkundig de trigger points te vinden en te behandelen. Soms moet je dan even laten merken dat je ook gevoel hebt. Doorademen is dan meestal haar advies en ja dat helpt. Als je wat ouder wordt en je toch nog af en toe met sport of in de tuin wilt gedragen als een 18 jarige dan kan je gewoon niet zonder Marion. Die bovenkant van je rug, daar moet ik eens een half uurtje aan wagen! Nou beste Marion, dat is prima, maar dat doen we dan na mijn vakantie weer. Ik beloof je al heel lang, sterker nog soms dreig ik er mee, om een review op je site te zetten. Bij deze, je bent een kanjer!
Met verschillende vage rugklachten bij Marion geweest voor een behandeling. Zij heeft me nu een paar keer gemasseerd en ik heb nu veel minder klachten. Ook doordat ze me tips gaf over een goede houding bij lopen en zitten.
Topmasseur!

Groetjes, Barend
Ik loop al jaren met pijn in mijn voeten vanalles aan gedaan en ben toen weer naar marion gegaan en die kwam erachter dat het uit mijn kuiten kwam nu doe ik iedere avond mijn kuiten masseren op de treffer en heb nu nog af en toe pijn in mijn voeten ben zo blij dat het bijna over is en geen pijn meer heb in mijn voeten
Na mijn rug operatie in Augustus was er geen verbetering kon moeilijk lopen uitstraling in linker been bleef pijn houden.
Na een paar intensieve behandelingen ging het met de week vooruit en nu is het bijna pijn vrij en kan weer normaal lopen.
Ik kwam bij Marion met migraine klachten. 18 dagen per maand hoofdpijn. Na 3 behandelingen en de tips van Marion is dit gereduceerd naar 5-6 keer per maand. Je begrijpt dat een hele opluchting is. Ik pas de tips nog steeds toe en de hoofdpijn die ik nog heb is hanteerbaar.
Hallo ik ben Sarina 47 jaar
Hier miijn verhaal

Via een google zoek aktie , ben ik bij de triggerpoint praktijk van Marion terecht gekomen. Ik had allerlei lichamelijke klachten erge spierpijn,kramp bij bepaalde bewegingen was vooral de hele dag stram,verandering in spierfunctie zoals spierverkortingen (dit veroorzaakt bewegingsbeperkingen en stijfheid in de gewrichten) en krachtsafname het gevoel hebben dat je spieren te kort zijn. Heb ook artrose in de knieen en weken delen reuma.
Na een goed intake gesprek met Marion waarin ook verteld werd dat je na drie behandelingen verbetering moet voelen sprak mij erg aan, geen maanden lange behandelingen, waar je op het moment alleen baat bij hebt,
na twee jaar dag in dag uit met pijn te hebben geleeft, Wist ik niet wat me overkwam. na drie behandelingen had ik idd baat. Ik was zo goed als pijn vrij. en had veel meer bewegings vrijheid. Ik werk buiten in het veld op een olie terminal, waarbij je veel lichamelijk werk doeet,en als je dan een bewegings beperking hebt door de pijn is dat erg frustrerend, je wilt wel maar je lichaam haakt af.
De triggerpoint massage is op somige momenten best pijnlijk en je moet goed aangeven wat je voelt Qwa pijn cijfer. ik zat op een zeven tijdens de massage, mijn spieren hadden veel spierknopen die allemaal behandeld zijn, bij de derde behandeling kwam het massage balletje waarmee ze uitleg geeft hoe je zelf aan de slag kan om je pijnlijke punten te massaren. Ook dat werkt!! heb in totaal vier behandelingen gehad, de laatste behandeling was zeer aangenaam,gemasseerd worden zonder pijn. heerlijk ontspannend.
Marion ik ben blij dat ik nu pijnloos mijn dag door kom , en zal het tegen iedereen zeggen die het horen wil.
Dank je wel , groetjes
Hallo Marion
Na enkele jaren tobben met heup en been, ben ik door zoeken op het internet bij jou terecht gekomen en ben blij dat ik nu weet waar deze pijn vandaan komt, met de goede uitleg die je daarover heb gegeven de heerlijke massage ben ik goed vooruit gegaan, probeer nu mijn lichaam goed te gebruiken wat nog erg goed lukt en hoop niet terug te vallen in mijn oude gewoontes!
Dan indien nodig kom ik weer bij je.
Hartelijk dank voor de prettige behandeling.💐💐
Hallo MarionIk heb de massage als super ervaren…..s nachts heel goed geslapen en ik was ook doodmoe toen ik thuis kwam. Het gekke was wel dat ik het heel de middag en avond ijskoud heb gehad. Maar donderdag en vrijdag heb ik me super gevoeld.
ik kwam bij Marion met rugklachten, al direct na de eerste behandeling wist Marion moeiteloos het probleem te vinden en ik voelde mij al stukken beter. na een massage bij Marion voel ik mij weer helemaal fit!
Ben nu 3x geweest,en merk dat ik me veel meer bewust ben van mijn houding en ademhaling.Niemand kan de reuma en artrose wegnemen,maar door Marion's behandeling gaat het echt beter
Marion helpt mij mijn frozen shoulder te ontdooien. Marion neemt de tijd en de behandeling werkt goed. Een goed adres zeker als je zelf ook bereid bent om iets te doen.
Nu mijn schouder beter wordt, neemt Marion ook andere klachten "onder handen".
Ik heb gisteren na de behandeling veel pijn gehad, vooral de plek onder mijn arm.
Maar ik wil toch even mededelen dat ik mij beter voel nu, de trillingen in mijn arm zijn wat afgenomen en heb minder pijn.
Ik heb vannacht voor het eerst weer iets geslapen, heerlijk.
Marion bedankt, kwam bij jou op aanraden van collega's nadat een fysiotherapeut weigerde mij te helpen omdat ik eerst een scan moest ondergaan ! Ik wist dat ik ischias had omdat ik dit al 2 x eerder had gehad en jij hebt mij voor 99 % nu na 3 behandelingen er vanaf geholpen onvoorstelbaar en bedankt !
Glenn
beste Marion,

natuurlijk zijn de klachten nog niet helemaal weg, maar we gaan de goede kant op, je voelt je in ieder geval weer een ander mens, ik wil je dan ook hartelijk bedanken tot de volgende behandeling
Hoi Marion,
Bijna 2 jaar had ik klachten van mijn heup en benen.
Na verschillende onderzoeken gehad te hebben zoals foto's en MRI- scan wist ik nog niets, want alles was goed.Doordat iemand mij op triggerpoints heeft gewezen, ben ik zelf gaan zoeken op het internet.Zodoende ben ik bij jou terecht gekomen.
Na enkele behandelingen + tips, ben ik zo goed als van mijn klachten af.
Daarom heel erg bedankt Marion.
Hoi Marion.
Al eerder heb ik hier geschreven dat de vreselijke pijnklachten die ik had, zo snel na dat je mij behandelde met de triggerpoint therapie afnamen.
Nu, na een driekwart jaar ervaar ik weer, wat het kan zijn als je geen pijn hebt.Ik vind het fantastisch wat je voor mij en mijn rug gedaan hebt en nog doet. Dank je wel!
Hartelijke groet, Janneke
Toen ik in de afgelopen zomer tijdens de lange-afstandswandelingen die ik regelmatig maak pijn kreeg in mijn enkel vroeg ik me af hoe dat veroorzaakt werd,want ik had geen blessure.
Ik ben er een tijd mee blijven doortobben tot ik in de bibliotheek het Handboek triggerpoint-therapie van Clair Davies zag en dat bleek precies te zijn wat ik nodig had.Een in de praktijk eenvoudige zelfhulp therapie,waarbij ik van Marion Venmans allerlei aanwijzingen kreeg om mezelf goed te kunnen behandelen.En na een paar keer bij haar in de praktijk te zijn geweest is het leed nu helemaal geleden en kan ik weer volop wandelen.

Na 8 jaar aan hardlopen gedaan te hebben met afstanden tot 25 km raakte ik geblesseerd en liep ik helemaal vast. Ik liep met een soort van slapend/tintelend been waar ik niet vanaf kwam. Hardlopen ging niet meer. Na verschillende onderzoeken, fotos en MRI scan gehad te hebben in het ziekenhus wist ik nog steeds niets. alles zag er goed uit maar wat was er dan aan de hand? iets met een zenuw maar verder als dat kwamen de medici niet. als laaste advies werd het pijncentrum gegeven om de zenuw dood te laten spuiten.
En toen kwam ik in aanraking met Marion. Het resultaat va de triggerpoint massage ovetrof mijn stoutste verwachtigen. Na drie behandelingen kon ik weer hardlopen en loop ik nu al drie keer 5 km in de week!!

Dank je wel Marion!
:D Tijd voor een berichtje van een zeer tevreden mens, de behandelingen hebben er voor gezorgd, dat ik er nog een tijdje sporten op het door mij gewenste nivo aan kan knopen. Over knopen gesproken die zijn er na de ingrepen van Marion een stuk minder!
<< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >>