Contact

Neem contact met ons op - altijd leuk -

Maar lees s.v.p. eerst een paar meest gestelde vragen:

  1. Als je je inloggegevens voor Webmaster Web bent vergeten, gebruik dan de koppeling "Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten" die onder het inlogformulier staat op deze website. Volg daar de instructies en het komt allemaal goed.
  2. Als je een account op wmweb.nl hebt en gebruik maakt van de webtools, dan kun je de berichtenpagina (waar je berichten uit de webtools kunt verwijderen en gebruikers kunt blokkeren) vinden via Inloggen -> Webtools -> [kies de webtool] -> Berichtenpagina. Hier vind je verschillende nuttige opties (zie de icoontjes).
  3. Mocht je een foutmelding ontvangen tijdens het inloggen, wacht dan 1 uur en probeer het dan nogmaals. Blijf je problemen ondervinden, vraag dan je inloggegevens opnieuw op. Zie de vorige vraag bij "1.", vier zinnen vóór deze zin.
  4. Voor het gebruiken van mijn webtools en generators is basis HTML-kennis vereist (je moet de HTML-code kunnen knippen en plakken in de broncode van de webpagina) en je websiteprovider - degene waarbij je website staat ondergebracht of waar je deze hebt gemaakt, meestal een bedrijf - moet toegang tot deze opmaaktaal toestaan (99% van de professionele hostingbedrijven doet dit.).
    Je dient dus in staat te zijn om HTML te kunnen plaatsen op je website om onze diensten te kunnen gebruiken. Hoe je dit kunt doen, kun je vragen aan je websitebeheerder of ontwikkelaar. Als je zelf geen basis HTML-kennis hebt en geen contactpersoon hebt die dit voor je kan doen, dan wil ik je wel helpen, maar tegen een kleine installatievergoeding van EUR 5,- per webtool die ik moet plaatsen - even als drempel omdat ik anders tientallen tools dagelijks moet plaatsen (let er op dat je websiteprovider HTML nog wel moet ondersteunen). Neem hiervoor contact op.

Voor overige vragen, opmerkingen en suggesties kun je mij bereiken via het contactformulier.

Over de maker van Webmaster Web

Alle webtools en generators zijn gemaakt door Ryan Wittering onder zijn eenmanszaak Celobot Systems.

» Over de maker van Webmaster Web

Bedrijfsgegevens

Voor het aanmelden van een zoekmachine/directory aan de zoekmachinestool, reclameverzoek of overige zakelijke voorstellen: zie de bedrijfsgegevens hieronder.

Webmaster Web is een project van Celobot Systems.

Postadres:
Celobot Systems
Haddingestraat 28
9711 KE Groningen

Celobot Systems is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 57721262.

Website: www.celobot.nl
E-mail: info@celobot.nl of ryan@celobot.nl (telefoonnummer Ryan: 06 40 58 99 01)